Meet en Greet 2016-158

Vriendschap voor heel veel jaren.

Huishonden mogen hier af en toe aan tafel.

Huishonden zijn honden die  niet in kennels hun leven moeten slijten. Ze horen bij ons, ze horen bij Den Altforsterhof en ze behoren tot de familie. Van de 10 kooikers zijn er een paar die van hun oude dag genieten. Bij broodfokkers worden oudere honden simpelweg, afgedaan, weggedaan. Ze hebben geen functie meer. Onze honden mogen hier oud worden. Ze hebben een belangrijke functie gehad, waren speels en aanhankelijk.Tevens zijn er fokkers die overal honden uitzetten.  Ze  gebruiken/misbruiken de honden en de mensen met als doel zo veel mogelijk pups te fokken. Schande dat het allemaal kan, er zijn  kooikerfokkers die zeer veel tot wel 100 fokteefjes in hokken hebben zitten. De zogenaamde dekreuen moeten hun leven slijten in kennels en vaak worden ze ingezet,  van veel nakomelingen weet men niet 100% zeker wie de ouders zijn. Men adverteert met zg, gezondheidsonderzoeken (lees elders op deze site, gezondheid) maar het is aan u om dit te controleren. Grote schuren, veel geblaf, niet wekom etc, denk eerst na voor u er een pup koopt.

kraambezoek van  2 van onze andere honden, de moeder van het nestje accepteert ze omdat het goed is dat de andere honden zich ook over de pups bekommeren.

Onze honden bevallen in huis en  met de andere honden die  het van dichtbij meemaken, het zijn de eerste stappen op weg naar een fijne goed gesocialiseerde hond, uw toekomstige huisgenoot.