Sociale honden moet je maken, het is aan de fokker die er veel aandacht aan moet besteden, wij leggen een stevige basis, u doet de rest. Ga met de pup naar een puppyschool en breng hem in contact met mens, dier, stad, markt, openbaar vervoer etc.

EN DAN  EINDELIJK DE PUPPYDAG, EEN FEEST VOOR IEDEREEN. 

DSC00854

Wij organiseren puppydagen voor mensen die hier een pup hebben gekocht. Regelmatig komen alle nieuwe pupeigenaren bij elkaar om te genieten van de pups, om informattie te halen, om met de pup te spelen. Pups moeten leren dat mensen goed volk is. Wij leggen de basis maar de nieuwe baasjes moeten het sociale gedrag verankeren. Een goede puppy school is onontbeerlijk voor de rest van zijn leven.

Honden met gedragsproblemen worden meestal door de mensen zo gemaakt, eenmaal  een gedragsprobleem, dan is het moeilijk dit gedrag af te leren.

De puppydagen worden druk bezocht, iedereen haalt veel informatie over ras, de gezondheid, opvoeding. Een goed opgevoede pup is een vriend voor het leven een slecht opgevoede pup zal een terrorist worden en de hond is altijd de dupe. Gedragsproblemen onstaan door mensen!