Kooikers & Mini-Paarden

Nieuw Bericht / New message

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 18.204.229.70.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
Van de Poel Willy schreef op 14 september 2016 om 3:58 pm:
Beste Roel

Ons tricolor kooiker hondje, genaamd \"Mona\", dat we dankzij uw bemiddeling kunnen aanschaffen hebben maakt het uitstekend. Zoals ik je al eerder heb laten weten zijn we je nog altijd zeer dankbaar dat we dank zij uw expertise aan een tricolor geraakt zijn. Mona zal morgen 9 maanden worden en blaakt van gezondheid. De naam \"Mona\" is niet zomaar gekozen, want de gedachte sluimert nog altijd om een tweede Kooiker hondje aan te schaffen en dat zou dan \"Lisa\" worden. Maar voorlopig hebben we onze handen vol met Mona en krijgt ze ruim onze aandacht. Aangezien we nu beiden op pensioen zijn is Mona van \'s morgens vroeg tot \'s avonds laat in ons midden. Haast iedere dag trekken we er op uit de vrije natuur in en verbaasd ze me nog altijd met haar aangeboren wildinstinct. Maar bovenal lijkt ze meer en meer op een copie van mijn vorige hondje, waarvan we nooit geweten hebben welk ras het was omdat het een vondelingetje was, maar waarvan ik nu wel met zekerheid weet dat het ook een tricolor kooiker hondje was. De gelijkenis en de eigenschappen zijn haast als twee druppels water.

En als Lisa er ooit komt zal het hopelijk een kooiker hondje van het Altforsterhof zijn, maar dan hoeft het geen tricolor te zijn. We vinden de originele kleuren ook heel mooi, maar het allermooiste is toch een tricolor. En dat Mona een mooi en lief hondje is krijgen we dagelijks te horen van iedereen met aandacht voor een hond. Ze is dan ook ongelooflijk sociaal in de omgang met zowel mens als hond.

En uiteraard raden we het Altforsterhof altijd aan wanneer er gevraagd wordt waar zulke prachtige hondjes vandaan komen.