Kooikers & Mini-Paarden

Bijzonder collegebezoek aan Altforsterhof

ALTFORST – Ongeveer één keer in de zes weken brengt het college van burgemeester en wethouders van West Maas en Waal op eigen initiatief of op uitnodiging bezoeken aan bedrijven of instellingen. Zo wordt de onderlinge relatie met het bedrijfsleven versterkt. Deze keer was een delegatie op bezoek bij den Altforsterhof in Altforst, de boerderij van Roel en Angelien Steenhuis.

Zij fokken kooikerhondjes en geven deze hondjes weg als hulphond voor kinderen met een beperking. De heer Steenhuis had ook Sylvi en Wendy van Bennekom uitgenodigd. Sylvi heeft de spierziekte SMA en is erg blij met haar hulphond Pandor. Naast de hulp die Pandor biedt in de dagelijkse dingen, is hij ook Sylvi’s maatje.

Naast het fokken van kooikerhondjes organiseert den Altforsterhof verwendagen speciaal voor mensen die het verdienen, zoals ongeneeslijk zieken. Zij worden door een limousine opgehaald en vervolgens de hele dag in het zonnetje gezet. Aan het einde van de dag zie je hen stralen. Dit is waar de heer en mevrouw Steenhuis het voor doen.

Bezoek van het college ontvangen?
Wanneer ondernemers belangstelling hebben voor een bezoek van het college aan hun bedrijf, kunnen zij contact opnemen met bedrijfscontactfunctionaris J. (Jaimy) Hattu via tel. (0487) 599 549 of e-mail: jhattu@westmaasenwaal.nl.