Kooikers & Mini-Paarden

Nieuw Bericht / New message

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.235.179.111.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
123 berichten.
Fam. Kerkhofs - Possemiers uit België heeft geschreven op 23 maart 2020 om 12:33 pm:
Nadat we 1 1/2 jaar geleden ons vorige kooikerhondje op 13 jarige leeftijd hebben moeten laten inslapen, gingen we deze zomer op zoek naar een nieuw kooikerhondje.
In onze zoektocht kwamen we Roel van Altforsterhof tegen. Na een informatief telefonisch contact, gingen we al snel op bezoek. Roel en Angelien hadden op dat moment een nestje en zo kregen we een mooi zicht op hoe ze te werk gaan en hoe de hondjes en pups leven. Dit bezoek gaf ons een warm gevoel en we lieten ons op de wachtlijst plaatsen.
Alles werd keurig besproken en via facebook konden we alles netjes op de voet volgen; van dekking tot het verloop van de zwangerschap, van bevalling tot de updates van bezoek dierenarts,... Roel en Angelien gaan zeer transparant te werk, dit is heel geruststellend voor ons als dierenliefhebber.
In afwachting van de dag dat we ons pupje mochten gaan halen werden er 2 puppy-bezoek-dagen georganiseerd. We werden gastvrij ontvangen met alles erop en eraan (koffie, krentenbrood, soep, fruit,...). Hier kregen we de kans om ons pupje te knuffelen maar konden we ook heel wat info opdoen ter voorbereiding.
Ons Loesje is echt een prachtig kooikerpupje, het aanpassen thuis verliep heel vlot. En bij onzekerheden konden we ons nog steeds tot Roel richten met onze vragen.

Bedankt Roel en Angelien!
We genieten volop van ons Loesje.
Fam. van Dongen uit Udenhout heeft geschreven op 22 maart 2020 om 11:07 am:
Maria en Toon zijn via de eigenares van hun oppas kooiker hondje in contact gekomen met Altforsterhof. Zelf wilden wij ook weer een hondje en onze keuze viel op de kooiker. Na een aangenaam contact met Roel en Angelien van Altforsterhof kwamen wij op de wachtlijst. Wij gaven de voorkeur aan een reu. Het wachten begon. Roel hield ons, via Facebook, op de hoogte van de dekking en daarna van het verloop van de zwangerschap van Boeddhi. Op 31 januari kondigde de geboorte zich aan en werden de pups geboren. Een van de reutjes was Piet Wij waren daar gelijk verliefd op en zijn naam werd Boy alias Piet. Na een moeilijke start van de puppy's maar met geweldige contacten met Altfordsterhof. Wij hebben 2x een knuffelmiddag gehad met tevens goede voorlichting. Op 17 maart hebben wij Boy gehaald, hij werd snel aanhankelijk is lief, ondeugend, wild en soms wat onwennig, angstig. Hij is nieuwsgierig en geweldig. Hij leert enorm snel.
De eigenaren van Altforsterhof doen ook veel goed werk, hierbij valt te denken aan de kooikerhulphondjes. Ze leiden hulphondjes op en geven ze weg an mensen in een rolstoel of ze organiseren verwendagen voor mensen met een beperking.
Lieselotte Jonkers uit Tiel heeft geschreven op 22 maart 2020 om 8:36 am:
Voor mijn vriendin Claudia is op 11 maart een verwenmiddag georganiseerd door Roel en Angelien .
Bij aankomst werden we verwent met een heerlijke kop zelfgemaakt soep.
De hele middag konden we ( en vooral Claudia ) knuffelen met de pups en de andere hondjes.
Geweldig was dat .
Als afsluiter was nog een high Thea georganiseerd wat ook heerlijk was .
Toen we naar huis gingen kregen we nog een traktatie mee en voor Claudia was speciaal wat gemaakt.
Gister heb ik nog de fotoboeken op mogen halen die we erbij kregen met geweldig mooie foto’s zodat we steeds weer terug kunnen kijken op deze leuke middag ,
Roel en Angelien bedankt voor de goede zorgen .
Els en Jan de Vries uit Utrecht heeft geschreven op 4 maart 2020 om 6:21 pm:
Gastvrij ontvangen door en enthousiaste kooikertjes die gewoon in huis leven. objectieve info over het ras, over erfelijke ziektes. Prachtig om te zien hoe een getraind hulphondje zijn taken uitvoert. wij gaan op de wachtlijst voor een pup.
marja fokker uit nieuwegein heeft geschreven op 25 april 2019 om 2:39 pm:
Wat zijn de pups weer prachtig en wat zijn jullie er weer goed mee bezig. Wij, als toekomstige puppy eigenaren, krijgen weer een hoop nuttige informatie, goede begeleiding en een pup waarmee al gestart is met socialiseren. Een zeer goede basis wat uiteraard verder door ons opgepakt moet worden. Ik heb veel zin om daar mee verder te gaan.
Anton Tromp uit Castricum heeft geschreven op 9 april 2019 om 4:41 pm:
Angelina en Roel
Met grote verrassing naar jullie puppydag geweest zonder iets te verwachten.
De ontvangst was gewoon super het eten (koffie,soep broodje worst en gevulde ei..
Daarna kregen de nieuwe baasjes hun puppy en tot mijn verrassing kreeg ik er ook een in mijn armen en mag me dus een baasje noemen van een puppy uit Tommie en linja.
Zaterdag weer een puppydag verheug me er al op vooral de uitleg en het advies wat je meekrijg
Van Roel.
Ik kon nooit bedenken dat het ook zo kan.
Angelina en Roel tot zaterdag en dank voor de begeleiding die we mogen ontvangen
Anton Tromp uit Castricum heeft geschreven op 17 maart 2019 om 8:02 pm:
met veel belangstelling uw advertentie gelezen op puppyplaats en met dank voor de waarschuwing
hoop dat er hier ook een gezonde pup komt in de toekomst.
nogmaals dank
met vriendelijke gr Anton
Smeyers-Rouffart heeft geschreven op 16 oktober 2017 om 10:20 pm:
Helaas voor ons deze keer nog geen puppy. We wachten geduldig af en volgen op facebook het wedervaren van het huidige nestje. Zo voelen we ons ook betrokken en is de wachttijd minder zwaar.
Voor ons is de verslaggeving super. Indien je de ontwikkeling van je toekomstige hondje op die wijze kan volgen, dat is toch geweldig, niet?
Wij lezen gretig elk berichtje. En hopen. Op een keer......
Dank voor jullie goede zorgen!
Johan Vaelen uit Alken (Belgie) heeft geschreven op 16 oktober 2017 om 12:09 pm:
Nog 6 dagen en we mogen ons allereerste hondje verwelkomen! Voor ons als 'beginners' is de deskundige begeleiding door Roel en Angelien van onschatbare waarde geweest. Zij zijn een gigantische bron van informatie en lekkere soep (helaas zit de laatste puppydag erop)! Door de vele updates, fotos en video's van Roel hebben we de eerste levensweken van onze Pixie op Facebook kunnen meemaken wat (zeker voor de kinderen) een bijzondere ervaring was. Alforsterhof, bij deze zeer aanbevolen!! van harte bedankt Roel en Angelien!
Gerda Dekker uit Woudenberg heeft geschreven op 16 oktober 2017 om 11:22 am:
Helaas voor ons, deze keer geen puppy, maar we staan op de wachtlijst en wachten geduldig af en hopen dat de we de volgende ronde wel in de prijzen vallen. We hebben een mooie kennismaking gehad met jullie samen en de kooikers en pups en kunnen jullie verslaggeving via facebook erg waarderen. Ook het ontvangst op de eerste puppy dag was warm en hartelijk. Al moeten we wel toegeven dat het zien van al die leuke pups niet makkelijk is als er nog geen voor jezelf bij is, niet altijd makkelijk is. Dus, wij duimen voor de volgende keer...