Kooikers & Mini-Paarden

Nieuw Bericht / New message

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 44.200.140.218.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
127 berichten.
Doreen Vestjens uit Baarlo schreef op 26 juli 2023 om 7:20 pm
Hoi Roel en Angelien,
Wil jullie laten weten dat wij vandaag afscheid hebben moeten nemen van onze Tibo. Wij hebben 15 jaar en 4 maanden veel plezier van hem mogen hebben. Hij is een zoontje van toen jullie Isis en Cosmo.
Een echte zoon van zijn vader, want daar leek hij heel veel op. Dankbaar dat wij toen bij jullie gekozen hebben voor een pup.
Groetjes Rob en Doreen Vestjens
Ingrid van Iersel uit Papenhoven schreef op 11 november 2022 om 10:53 pm
2009 kregen wij Indy en Uke. Indy hebben wij medio dit jaar helaas moeten laten inslapen. Ik mis haar verschrikkelijk. Uke heeft er lang last van gehad en is een zorgenkindje op dit moment, maar we genieten nu dubbel van haar. Superhondjes voor eeuwig in ons hart.
Ellis Arendse-Dragt uit Bergschenhoek schreef op 4 juni 2022 om 8:21 am
In september moesten wij ons allerliefste Snuggles laten inslapen. We missen hem nog steeds erg. Het was een geweldige hond, heel lief maar ook een macho. We hebben van hem genoten. Hij werd 13.5. Een prachtige kooiker. Wat een leuk ras is het. Eigenzinnig en intelligent.
David Vanspauwen uit Genk, België schreef op 12 november 2021 om 8:31 am
Bjork, onze tricolor haar roots liggen bij Altfosterhof. Lieve mensen met een groot hart voor hun honden.
Fam. Kerkhofs - Possemiers uit België schreef op 23 maart 2020 om 12:33 pm
Nadat we 1 1/2 jaar geleden ons vorige kooikerhondje op 13 jarige leeftijd hebben moeten laten inslapen, gingen we deze zomer op zoek naar een nieuw kooikerhondje.
In onze zoektocht kwamen we Roel van Altforsterhof tegen. Na een informatief telefonisch contact, gingen we al snel op bezoek. Roel en Angelien hadden op dat moment een nestje en zo kregen we een mooi zicht op hoe ze te werk gaan en hoe de hondjes en pups leven. Dit bezoek gaf ons een warm gevoel en we lieten ons op de wachtlijst plaatsen.
Alles werd keurig besproken en via facebook konden we alles netjes op de voet volgen; van dekking tot het verloop van de zwangerschap, van bevalling tot de updates van bezoek dierenarts,... Roel en Angelien gaan zeer transparant te werk, dit is heel geruststellend voor ons als dierenliefhebber.
In afwachting van de dag dat we ons pupje mochten gaan halen werden er 2 puppy-bezoek-dagen georganiseerd. We werden gastvrij ontvangen met alles erop en eraan (koffie, krentenbrood, soep, fruit,...). Hier kregen we de kans om ons pupje te knuffelen maar konden we ook heel wat info opdoen ter voorbereiding.
Ons Loesje is echt een prachtig kooikerpupje, het aanpassen thuis verliep heel vlot. En bij onzekerheden konden we ons nog steeds tot Roel richten met onze vragen.

Bedankt Roel en Angelien!
We genieten volop van ons Loesje.
Fam. van Dongen uit Udenhout schreef op 22 maart 2020 om 11:07 am
Maria en Toon zijn via de eigenares van hun oppas kooiker hondje in contact gekomen met Altforsterhof. Zelf wilden wij ook weer een hondje en onze keuze viel op de kooiker. Na een aangenaam contact met Roel en Angelien van Altforsterhof kwamen wij op de wachtlijst. Wij gaven de voorkeur aan een reu. Het wachten begon. Roel hield ons, via Facebook, op de hoogte van de dekking en daarna van het verloop van de zwangerschap van Boeddhi. Op 31 januari kondigde de geboorte zich aan en werden de pups geboren. Een van de reutjes was Piet Wij waren daar gelijk verliefd op en zijn naam werd Boy alias Piet. Na een moeilijke start van de puppy's maar met geweldige contacten met Altfordsterhof. Wij hebben 2x een knuffelmiddag gehad met tevens goede voorlichting. Op 17 maart hebben wij Boy gehaald, hij werd snel aanhankelijk is lief, ondeugend, wild en soms wat onwennig, angstig. Hij is nieuwsgierig en geweldig. Hij leert enorm snel.
De eigenaren van Altforsterhof doen ook veel goed werk, hierbij valt te denken aan de kooikerhulphondjes. Ze leiden hulphondjes op en geven ze weg an mensen in een rolstoel of ze organiseren verwendagen voor mensen met een beperking.
Lieselotte Jonkers uit Tiel schreef op 22 maart 2020 om 8:36 am
Voor mijn vriendin Claudia is op 11 maart een verwenmiddag georganiseerd door Roel en Angelien .
Bij aankomst werden we verwent met een heerlijke kop zelfgemaakt soep.
De hele middag konden we ( en vooral Claudia ) knuffelen met de pups en de andere hondjes.
Geweldig was dat .
Als afsluiter was nog een high Thea georganiseerd wat ook heerlijk was .
Toen we naar huis gingen kregen we nog een traktatie mee en voor Claudia was speciaal wat gemaakt.
Gister heb ik nog de fotoboeken op mogen halen die we erbij kregen met geweldig mooie foto’s zodat we steeds weer terug kunnen kijken op deze leuke middag ,
Roel en Angelien bedankt voor de goede zorgen .
Els en Jan de Vries uit Utrecht schreef op 4 maart 2020 om 6:21 pm
Gastvrij ontvangen door en enthousiaste kooikertjes die gewoon in huis leven. objectieve info over het ras, over erfelijke ziektes. Prachtig om te zien hoe een getraind hulphondje zijn taken uitvoert. wij gaan op de wachtlijst voor een pup.
marja fokker uit nieuwegein schreef op 25 april 2019 om 2:39 pm
Wat zijn de pups weer prachtig en wat zijn jullie er weer goed mee bezig. Wij, als toekomstige puppy eigenaren, krijgen weer een hoop nuttige informatie, goede begeleiding en een pup waarmee al gestart is met socialiseren. Een zeer goede basis wat uiteraard verder door ons opgepakt moet worden. Ik heb veel zin om daar mee verder te gaan.
Anton Tromp uit Castricum schreef op 9 april 2019 om 4:41 pm
Angelina en Roel
Met grote verrassing naar jullie puppydag geweest zonder iets te verwachten.
De ontvangst was gewoon super het eten (koffie,soep broodje worst en gevulde ei..
Daarna kregen de nieuwe baasjes hun puppy en tot mijn verrassing kreeg ik er ook een in mijn armen en mag me dus een baasje noemen van een puppy uit Tommie en linja.
Zaterdag weer een puppydag verheug me er al op vooral de uitleg en het advies wat je meekrijg
Van Roel.
Ik kon nooit bedenken dat het ook zo kan.
Angelina en Roel tot zaterdag en dank voor de begeleiding die we mogen ontvangen