Kooikers & Mini-Paarden

Nieuw Bericht / New message

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.94.202.172.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
119 berichten.
marja fokker uit nieuwegein schreef op 25 april 2019 om 2:39 pm:
Wat zijn de pups weer prachtig en wat zijn jullie er weer goed mee bezig. Wij, als toekomstige puppy eigenaren, krijgen weer een hoop nuttige informatie, goede begeleiding en een pup waarmee al gestart is met socialiseren. Een zeer goede basis wat uiteraard verder door ons opgepakt moet worden. Ik heb veel zin om daar mee verder te gaan.
Anton Tromp uit Castricum schreef op 9 april 2019 om 4:41 pm:
Angelina en Roel
Met grote verrassing naar jullie puppydag geweest zonder iets te verwachten.
De ontvangst was gewoon super het eten (koffie,soep broodje worst en gevulde ei..
Daarna kregen de nieuwe baasjes hun puppy en tot mijn verrassing kreeg ik er ook een in mijn armen en mag me dus een baasje noemen van een puppy uit Tommie en linja.
Zaterdag weer een puppydag verheug me er al op vooral de uitleg en het advies wat je meekrijg
Van Roel.
Ik kon nooit bedenken dat het ook zo kan.
Angelina en Roel tot zaterdag en dank voor de begeleiding die we mogen ontvangen
Anton Tromp uit Castricum schreef op 17 maart 2019 om 8:02 pm:
met veel belangstelling uw advertentie gelezen op puppyplaats en met dank voor de waarschuwing
hoop dat er hier ook een gezonde pup komt in de toekomst.
nogmaals dank
met vriendelijke gr Anton
Smeyers-Rouffart schreef op 16 oktober 2017 om 10:20 pm:
Helaas voor ons deze keer nog geen puppy. We wachten geduldig af en volgen op facebook het wedervaren van het huidige nestje. Zo voelen we ons ook betrokken en is de wachttijd minder zwaar.
Voor ons is de verslaggeving super. Indien je de ontwikkeling van je toekomstige hondje op die wijze kan volgen, dat is toch geweldig, niet?
Wij lezen gretig elk berichtje. En hopen. Op een keer......
Dank voor jullie goede zorgen!
Johan Vaelen uit Alken (Belgie) schreef op 16 oktober 2017 om 12:09 pm:
Nog 6 dagen en we mogen ons allereerste hondje verwelkomen! Voor ons als 'beginners' is de deskundige begeleiding door Roel en Angelien van onschatbare waarde geweest. Zij zijn een gigantische bron van informatie en lekkere soep (helaas zit de laatste puppydag erop)! Door de vele updates, fotos en video's van Roel hebben we de eerste levensweken van onze Pixie op Facebook kunnen meemaken wat (zeker voor de kinderen) een bijzondere ervaring was. Alforsterhof, bij deze zeer aanbevolen!! van harte bedankt Roel en Angelien!
Gerda Dekker uit Woudenberg schreef op 16 oktober 2017 om 11:22 am:
Helaas voor ons, deze keer geen puppy, maar we staan op de wachtlijst en wachten geduldig af en hopen dat de we de volgende ronde wel in de prijzen vallen. We hebben een mooie kennismaking gehad met jullie samen en de kooikers en pups en kunnen jullie verslaggeving via facebook erg waarderen. Ook het ontvangst op de eerste puppy dag was warm en hartelijk. Al moeten we wel toegeven dat het zien van al die leuke pups niet makkelijk is als er nog geen voor jezelf bij is, niet altijd makkelijk is. Dus, wij duimen voor de volgende keer...
Michael Rutten uit Nijmegen schreef op 16 oktober 2017 om 9:54 am:
Aanstaande zaterdag mogen wij onze pup ophalen. De afgelopen weken zijn wij geweldig op de hoogte gehouden. In het begin kregen wij een live verslag en kregen wij te horen wanneer de pups geboren werden. Het leek alsof we erbij waren zo helder en duidelijk werd alles medegedeeld. Roel en Angelien zijn dan ook enorm open en transparant. Ook de drie puppy dagen die goed zijn georganiseerd waren heel fijn! We kregen enorm veel informatie, konden alle vragen stellen en vooral knuffelen met onze aanstaande pups! Prachtig om.te zien hoe jullie met honden maar ook met hulphonden en mensen met een beperking om gaan! Daar kunnen andere mensen nog veel van leren! Wij gaan jullie zoiezo steunen, op.de hulphonden pagina!

Groetjes Michael en Isabelle
Maaike Oome en Maurice Vissers schreef op 16 oktober 2017 om 9:06 am:
Aan het einde van de week halen we Olle op. Wat zien we daar naar uit! We zijn benieuwd hoe het zal zijn voor Fiep, ons 8 jaar oude kooiker hondje. Fiep vond het altijd heerlijk om samen met Pluk uitgelaten te worden. Samen snuffelen, speuren en heel veel rennen. Helaas is Pluk op 2 jarige leeftijd overleden. Heel veel verdriet, maar fijn dat we dit met jullie konden delen. Jullie hebben ons enorm gesteund in deze periode en het was goed om samen tot de juiste beslissing te kunnen komen.
Fantastisch dat we weer uit konden kijken naar een nieuwe pup. We zijn heel blij met Olle en het was bijzonder om de afgelopen weken zo intensief mee te kunnen kijken. We hebben bewondering voor jullie liefde voor mens en dier. Ik ben ook erg geroerd door de berichten en foto's van afgelopen vrijdag. Wat jullie doen voor het kooiker hulphondje en voor hun baasjes, heel bijzonder!
Maurice en Maaike
Familie Roorda uit Groningen schreef op 16 oktober 2017 om 8:19 am:
Dag fam. Steenhuis. Wij willen jullie bedanken voor de gastvrije ontvangst en alle info die we van jullie hebben gehad. We hebben e.e.a goed kunnen vergelijken en tov de kooikerclub kiezen we duidelijk voor een puppy bij jullie. We hebben geduld.
Marjolijn uit Zoetermeer schreef op 15 oktober 2017 om 7:57 pm:
Fantastisch warme ontvangsten tijdens de puppydagen, met veel advies en tips. Natuurlijk hele mooie en gezonde hondjes, die in huiselijke kring opgroeien. Je mag blij zijn als je een pup van Roel en Angelien kunt krijgen!