Kooikers & Mini-Paarden

Nieuw Bericht / New message

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 18.204.229.70.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
Fam. Kerkhofs - Possemiers uit België schreef op 23 maart 2020 om 12:33 pm:
Nadat we 1 1/2 jaar geleden ons vorige kooikerhondje op 13 jarige leeftijd hebben moeten laten inslapen, gingen we deze zomer op zoek naar een nieuw kooikerhondje.
In onze zoektocht kwamen we Roel van Altforsterhof tegen. Na een informatief telefonisch contact, gingen we al snel op bezoek. Roel en Angelien hadden op dat moment een nestje en zo kregen we een mooi zicht op hoe ze te werk gaan en hoe de hondjes en pups leven. Dit bezoek gaf ons een warm gevoel en we lieten ons op de wachtlijst plaatsen.
Alles werd keurig besproken en via facebook konden we alles netjes op de voet volgen; van dekking tot het verloop van de zwangerschap, van bevalling tot de updates van bezoek dierenarts,... Roel en Angelien gaan zeer transparant te werk, dit is heel geruststellend voor ons als dierenliefhebber.
In afwachting van de dag dat we ons pupje mochten gaan halen werden er 2 puppy-bezoek-dagen georganiseerd. We werden gastvrij ontvangen met alles erop en eraan (koffie, krentenbrood, soep, fruit,...). Hier kregen we de kans om ons pupje te knuffelen maar konden we ook heel wat info opdoen ter voorbereiding.
Ons Loesje is echt een prachtig kooikerpupje, het aanpassen thuis verliep heel vlot. En bij onzekerheden konden we ons nog steeds tot Roel richten met onze vragen.

Bedankt Roel en Angelien!
We genieten volop van ons Loesje.