Kooikers & Mini-Paarden

Nieuw Bericht / New message

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.238.72.180.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
125 berichten.
Johan Vaelen uit Alken (Belgie) heeft geschreven op 16 oktober 2017 om 12:09 pm
Nog 6 dagen en we mogen ons allereerste hondje verwelkomen! Voor ons als 'beginners' is de deskundige begeleiding door Roel en Angelien van onschatbare waarde geweest. Zij zijn een gigantische bron van informatie en lekkere soep (helaas zit de laatste puppydag erop)! Door de vele updates, fotos en video's van Roel hebben we de eerste levensweken van onze Pixie op Facebook kunnen meemaken wat (zeker voor de kinderen) een bijzondere ervaring was. Alforsterhof, bij deze zeer aanbevolen!! van harte bedankt Roel en Angelien!
Gerda Dekker uit Woudenberg heeft geschreven op 16 oktober 2017 om 11:22 am
Helaas voor ons, deze keer geen puppy, maar we staan op de wachtlijst en wachten geduldig af en hopen dat de we de volgende ronde wel in de prijzen vallen. We hebben een mooie kennismaking gehad met jullie samen en de kooikers en pups en kunnen jullie verslaggeving via facebook erg waarderen. Ook het ontvangst op de eerste puppy dag was warm en hartelijk. Al moeten we wel toegeven dat het zien van al die leuke pups niet makkelijk is als er nog geen voor jezelf bij is, niet altijd makkelijk is. Dus, wij duimen voor de volgende keer...
Michael Rutten uit Nijmegen heeft geschreven op 16 oktober 2017 om 9:54 am
Aanstaande zaterdag mogen wij onze pup ophalen. De afgelopen weken zijn wij geweldig op de hoogte gehouden. In het begin kregen wij een live verslag en kregen wij te horen wanneer de pups geboren werden. Het leek alsof we erbij waren zo helder en duidelijk werd alles medegedeeld. Roel en Angelien zijn dan ook enorm open en transparant. Ook de drie puppy dagen die goed zijn georganiseerd waren heel fijn! We kregen enorm veel informatie, konden alle vragen stellen en vooral knuffelen met onze aanstaande pups! Prachtig om.te zien hoe jullie met honden maar ook met hulphonden en mensen met een beperking om gaan! Daar kunnen andere mensen nog veel van leren! Wij gaan jullie zoiezo steunen, op.de hulphonden pagina!

Groetjes Michael en Isabelle
Maaike Oome en Maurice Vissers heeft geschreven op 16 oktober 2017 om 9:06 am
Aan het einde van de week halen we Olle op. Wat zien we daar naar uit! We zijn benieuwd hoe het zal zijn voor Fiep, ons 8 jaar oude kooiker hondje. Fiep vond het altijd heerlijk om samen met Pluk uitgelaten te worden. Samen snuffelen, speuren en heel veel rennen. Helaas is Pluk op 2 jarige leeftijd overleden. Heel veel verdriet, maar fijn dat we dit met jullie konden delen. Jullie hebben ons enorm gesteund in deze periode en het was goed om samen tot de juiste beslissing te kunnen komen.
Fantastisch dat we weer uit konden kijken naar een nieuwe pup. We zijn heel blij met Olle en het was bijzonder om de afgelopen weken zo intensief mee te kunnen kijken. We hebben bewondering voor jullie liefde voor mens en dier. Ik ben ook erg geroerd door de berichten en foto's van afgelopen vrijdag. Wat jullie doen voor het kooiker hulphondje en voor hun baasjes, heel bijzonder!
Maurice en Maaike
Familie Roorda uit Groningen heeft geschreven op 16 oktober 2017 om 8:19 am
Dag fam. Steenhuis. Wij willen jullie bedanken voor de gastvrije ontvangst en alle info die we van jullie hebben gehad. We hebben e.e.a goed kunnen vergelijken en tov de kooikerclub kiezen we duidelijk voor een puppy bij jullie. We hebben geduld.
Marjolijn uit Zoetermeer heeft geschreven op 15 oktober 2017 om 7:57 pm
Fantastisch warme ontvangsten tijdens de puppydagen, met veel advies en tips. Natuurlijk hele mooie en gezonde hondjes, die in huiselijke kring opgroeien. Je mag blij zijn als je een pup van Roel en Angelien kunt krijgen!
Van Exaerde Thérèse heeft geschreven op 11 april 2017 om 8:02 am
Geachte, Mevrouw, Heer,
Wij zijn erg geïnteresseerd in een kooikerpup. Onze hond, Rika, een golden retriever is maar 11 jaar oud geworden en groeide op in ons gezin. In december hebben we haar laten inslapen. Ze had kanker, wij hebben haar nog een jaar verzorgd, maar ze mocht niet langer lijden.
Iedereen, kinderen en kleinkinderen, missen haar. Het was zo \'n groot plezier, om haar met de kleintjes bezig te zien.
We denken dat we er weer klaar voor zijn om een puppy op te voeden,kindvriendelijk en actief mee te gaan wandelen...wij kijken er naar uit.
Kan U laten weten wanneer er puppy\'s zijn?
Met vriendelijke groeten, Thérèse.
Martina Schwamborn heeft geschreven op 3 april 2017 om 8:18 am
Hallo zusammen, wir haben bereits einen Kooiker von nun 2,5 Jahren und sind super glücklich mit ihm. Trotzdem schaue ich mir immer wieder eure tolle Seite an mit den wunderbaren Hondje.Gerne würde ich noch einen Zweithund aufnehmen,aber mein Mann ist noch zu sehr beruflich eingebunden.Ich bin zu Hause und liebe es mit meinem Hondje lange Spaziergänge, Hundeschule und vieles mehr zu machen.Es sind einfach tolle Hunde und ich möchte euch dafür danken,dass man so tolle Bilder und Berichte von euren Hondje sehen kann und ihr uns teilhaben lässt.Macht weiter so und vielleicht melde ich mich ja irgendwann als Interessent für einen Zweithund.Bis dahin alles erdenklich Gute wünscht euch
Martina Schwamborn aus Essen (NRW) in Deutschland
Elisabeth Ernst heeft geschreven op 12 februari 2017 om 2:07 pm
Beste mensen,
Allereerst weer ontzettend bedank voor de zeer hartelijke ontvangst die ons weer mochten ontvangen in jullie huis. Tevens wil ik jou Roel bedanken voor al het advies rustige uitleg, het op zoeken van diverse site voor mij, en de geruststellende advies omtrent Donna.
Met vriendelijke groet
Elisabeth Ernst
Van de Poel Willy heeft geschreven op 14 september 2016 om 3:58 pm
Beste Roel

Ons tricolor kooiker hondje, genaamd \"Mona\", dat we dankzij uw bemiddeling kunnen aanschaffen hebben maakt het uitstekend. Zoals ik je al eerder heb laten weten zijn we je nog altijd zeer dankbaar dat we dank zij uw expertise aan een tricolor geraakt zijn. Mona zal morgen 9 maanden worden en blaakt van gezondheid. De naam \"Mona\" is niet zomaar gekozen, want de gedachte sluimert nog altijd om een tweede Kooiker hondje aan te schaffen en dat zou dan \"Lisa\" worden. Maar voorlopig hebben we onze handen vol met Mona en krijgt ze ruim onze aandacht. Aangezien we nu beiden op pensioen zijn is Mona van \'s morgens vroeg tot \'s avonds laat in ons midden. Haast iedere dag trekken we er op uit de vrije natuur in en verbaasd ze me nog altijd met haar aangeboren wildinstinct. Maar bovenal lijkt ze meer en meer op een copie van mijn vorige hondje, waarvan we nooit geweten hebben welk ras het was omdat het een vondelingetje was, maar waarvan ik nu wel met zekerheid weet dat het ook een tricolor kooiker hondje was. De gelijkenis en de eigenschappen zijn haast als twee druppels water.

En als Lisa er ooit komt zal het hopelijk een kooiker hondje van het Altforsterhof zijn, maar dan hoeft het geen tricolor te zijn. We vinden de originele kleuren ook heel mooi, maar het allermooiste is toch een tricolor. En dat Mona een mooi en lief hondje is krijgen we dagelijks te horen van iedereen met aandacht voor een hond. Ze is dan ook ongelooflijk sociaal in de omgang met zowel mens als hond.

En uiteraard raden we het Altforsterhof altijd aan wanneer er gevraagd wordt waar zulke prachtige hondjes vandaan komen.