Kooikers & Mini-Paarden

Nieuw Bericht / New message

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 44.192.15.251.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
127 berichten.
Anton Tromp uit Castricum schreef op 17 maart 2019 om 8:02 pm
met veel belangstelling uw advertentie gelezen op puppyplaats en met dank voor de waarschuwing
hoop dat er hier ook een gezonde pup komt in de toekomst.
nogmaals dank
met vriendelijke gr Anton
Smeyers-Rouffart schreef op 16 oktober 2017 om 10:20 pm
Helaas voor ons deze keer nog geen puppy. We wachten geduldig af en volgen op facebook het wedervaren van het huidige nestje. Zo voelen we ons ook betrokken en is de wachttijd minder zwaar.
Voor ons is de verslaggeving super. Indien je de ontwikkeling van je toekomstige hondje op die wijze kan volgen, dat is toch geweldig, niet?
Wij lezen gretig elk berichtje. En hopen. Op een keer......
Dank voor jullie goede zorgen!
Johan Vaelen uit Alken (Belgie) schreef op 16 oktober 2017 om 12:09 pm
Nog 6 dagen en we mogen ons allereerste hondje verwelkomen! Voor ons als 'beginners' is de deskundige begeleiding door Roel en Angelien van onschatbare waarde geweest. Zij zijn een gigantische bron van informatie en lekkere soep (helaas zit de laatste puppydag erop)! Door de vele updates, fotos en video's van Roel hebben we de eerste levensweken van onze Pixie op Facebook kunnen meemaken wat (zeker voor de kinderen) een bijzondere ervaring was. Alforsterhof, bij deze zeer aanbevolen!! van harte bedankt Roel en Angelien!
Gerda Dekker uit Woudenberg schreef op 16 oktober 2017 om 11:22 am
Helaas voor ons, deze keer geen puppy, maar we staan op de wachtlijst en wachten geduldig af en hopen dat de we de volgende ronde wel in de prijzen vallen. We hebben een mooie kennismaking gehad met jullie samen en de kooikers en pups en kunnen jullie verslaggeving via facebook erg waarderen. Ook het ontvangst op de eerste puppy dag was warm en hartelijk. Al moeten we wel toegeven dat het zien van al die leuke pups niet makkelijk is als er nog geen voor jezelf bij is, niet altijd makkelijk is. Dus, wij duimen voor de volgende keer...
Michael Rutten uit Nijmegen schreef op 16 oktober 2017 om 9:54 am
Aanstaande zaterdag mogen wij onze pup ophalen. De afgelopen weken zijn wij geweldig op de hoogte gehouden. In het begin kregen wij een live verslag en kregen wij te horen wanneer de pups geboren werden. Het leek alsof we erbij waren zo helder en duidelijk werd alles medegedeeld. Roel en Angelien zijn dan ook enorm open en transparant. Ook de drie puppy dagen die goed zijn georganiseerd waren heel fijn! We kregen enorm veel informatie, konden alle vragen stellen en vooral knuffelen met onze aanstaande pups! Prachtig om.te zien hoe jullie met honden maar ook met hulphonden en mensen met een beperking om gaan! Daar kunnen andere mensen nog veel van leren! Wij gaan jullie zoiezo steunen, op.de hulphonden pagina!

Groetjes Michael en Isabelle
Maaike Oome en Maurice Vissers schreef op 16 oktober 2017 om 9:06 am
Aan het einde van de week halen we Olle op. Wat zien we daar naar uit! We zijn benieuwd hoe het zal zijn voor Fiep, ons 8 jaar oude kooiker hondje. Fiep vond het altijd heerlijk om samen met Pluk uitgelaten te worden. Samen snuffelen, speuren en heel veel rennen. Helaas is Pluk op 2 jarige leeftijd overleden. Heel veel verdriet, maar fijn dat we dit met jullie konden delen. Jullie hebben ons enorm gesteund in deze periode en het was goed om samen tot de juiste beslissing te kunnen komen.
Fantastisch dat we weer uit konden kijken naar een nieuwe pup. We zijn heel blij met Olle en het was bijzonder om de afgelopen weken zo intensief mee te kunnen kijken. We hebben bewondering voor jullie liefde voor mens en dier. Ik ben ook erg geroerd door de berichten en foto's van afgelopen vrijdag. Wat jullie doen voor het kooiker hulphondje en voor hun baasjes, heel bijzonder!
Maurice en Maaike
Familie Roorda uit Groningen schreef op 16 oktober 2017 om 8:19 am
Dag fam. Steenhuis. Wij willen jullie bedanken voor de gastvrije ontvangst en alle info die we van jullie hebben gehad. We hebben e.e.a goed kunnen vergelijken en tov de kooikerclub kiezen we duidelijk voor een puppy bij jullie. We hebben geduld.
Marjolijn uit Zoetermeer schreef op 15 oktober 2017 om 7:57 pm
Fantastisch warme ontvangsten tijdens de puppydagen, met veel advies en tips. Natuurlijk hele mooie en gezonde hondjes, die in huiselijke kring opgroeien. Je mag blij zijn als je een pup van Roel en Angelien kunt krijgen!
Van Exaerde Thérèse schreef op 11 april 2017 om 8:02 am
Geachte, Mevrouw, Heer,
Wij zijn erg geïnteresseerd in een kooikerpup. Onze hond, Rika, een golden retriever is maar 11 jaar oud geworden en groeide op in ons gezin. In december hebben we haar laten inslapen. Ze had kanker, wij hebben haar nog een jaar verzorgd, maar ze mocht niet langer lijden.
Iedereen, kinderen en kleinkinderen, missen haar. Het was zo \'n groot plezier, om haar met de kleintjes bezig te zien.
We denken dat we er weer klaar voor zijn om een puppy op te voeden,kindvriendelijk en actief mee te gaan wandelen...wij kijken er naar uit.
Kan U laten weten wanneer er puppy\'s zijn?
Met vriendelijke groeten, Thérèse.
Martina Schwamborn schreef op 3 april 2017 om 8:18 am
Hallo zusammen, wir haben bereits einen Kooiker von nun 2,5 Jahren und sind super glücklich mit ihm. Trotzdem schaue ich mir immer wieder eure tolle Seite an mit den wunderbaren Hondje.Gerne würde ich noch einen Zweithund aufnehmen,aber mein Mann ist noch zu sehr beruflich eingebunden.Ich bin zu Hause und liebe es mit meinem Hondje lange Spaziergänge, Hundeschule und vieles mehr zu machen.Es sind einfach tolle Hunde und ich möchte euch dafür danken,dass man so tolle Bilder und Berichte von euren Hondje sehen kann und ihr uns teilhaben lässt.Macht weiter so und vielleicht melde ich mich ja irgendwann als Interessent für einen Zweithund.Bis dahin alles erdenklich Gute wünscht euch
Martina Schwamborn aus Essen (NRW) in Deutschland