Kooikers & Mini-Paarden

Nieuw Bericht / New message

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 44.192.15.251.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
127 berichten.
Elisabeth Ernst schreef op 12 februari 2017 om 2:07 pm
Beste mensen,
Allereerst weer ontzettend bedank voor de zeer hartelijke ontvangst die ons weer mochten ontvangen in jullie huis. Tevens wil ik jou Roel bedanken voor al het advies rustige uitleg, het op zoeken van diverse site voor mij, en de geruststellende advies omtrent Donna.
Met vriendelijke groet
Elisabeth Ernst
Van de Poel Willy schreef op 14 september 2016 om 3:58 pm
Beste Roel

Ons tricolor kooiker hondje, genaamd \"Mona\", dat we dankzij uw bemiddeling kunnen aanschaffen hebben maakt het uitstekend. Zoals ik je al eerder heb laten weten zijn we je nog altijd zeer dankbaar dat we dank zij uw expertise aan een tricolor geraakt zijn. Mona zal morgen 9 maanden worden en blaakt van gezondheid. De naam \"Mona\" is niet zomaar gekozen, want de gedachte sluimert nog altijd om een tweede Kooiker hondje aan te schaffen en dat zou dan \"Lisa\" worden. Maar voorlopig hebben we onze handen vol met Mona en krijgt ze ruim onze aandacht. Aangezien we nu beiden op pensioen zijn is Mona van \'s morgens vroeg tot \'s avonds laat in ons midden. Haast iedere dag trekken we er op uit de vrije natuur in en verbaasd ze me nog altijd met haar aangeboren wildinstinct. Maar bovenal lijkt ze meer en meer op een copie van mijn vorige hondje, waarvan we nooit geweten hebben welk ras het was omdat het een vondelingetje was, maar waarvan ik nu wel met zekerheid weet dat het ook een tricolor kooiker hondje was. De gelijkenis en de eigenschappen zijn haast als twee druppels water.

En als Lisa er ooit komt zal het hopelijk een kooiker hondje van het Altforsterhof zijn, maar dan hoeft het geen tricolor te zijn. We vinden de originele kleuren ook heel mooi, maar het allermooiste is toch een tricolor. En dat Mona een mooi en lief hondje is krijgen we dagelijks te horen van iedereen met aandacht voor een hond. Ze is dan ook ongelooflijk sociaal in de omgang met zowel mens als hond.

En uiteraard raden we het Altforsterhof altijd aan wanneer er gevraagd wordt waar zulke prachtige hondjes vandaan komen.
Hilda strikwerda schreef op 9 augustus 2016 om 11:58 am
Hallo,

Nog bedankt voor het doorgeven van het telefoonnr van de fam. Snijders, een top adres. We hebben inmiddels Aya op mogen halen zijn zeer blij met haar, onze oudere kooiker accepteert haar ook in zekere mate al en ze rennen buiten al gezellig samen rond.

Groeten van de fam. Strikwerda
Erik Riel schreef op 8 augustus 2016 om 9:07 am
Beste Roel,

wat zijn we blij met onze Lola die we 6 augustus hebben opgehaald bij de fam. Snijders.
Bedankt voor dit zeer goede advies !!!
Het zijn allemaal prachtige gezonde pups die uit Sam en Ilse zijn voortgekomen .
Maar we willen Kimberley, Annemarie en Jan bijzonder bedanken voor de manier waarop ze vol overgave voor de pups hebben gezorgd.
Wat een fijn gezin om daar een pup uit te mogen ontvangen.
We hebben 24/7 kunnen zien hoe onze Lola groeide , socialiseerde en liefde kreeg.
Kimberley , jij bent zeker een topmeid, heel erg bedankt voor je zorg en prachtige foto\'s.
Top adres Roel, bedankt !!!

Groetjes van
Erik , Anita , Cynthia en natuurlijk Lola
CidnyVermeulen-Severeijns schreef op 6 juli 2016 om 9:07 am
Hallo Roel, ik wil je nog eens bedanken voor je deskundige begeleiding bij het gromgedrag van Seppe als ik iets probeerde af te pakken. Je hebt me een heel goede uitleg en veel tips gegeven over hoe ik het moest aanpakken en nu kan ik alles pakken wat ik wil, zelfs rommelen in de etensbak terwijl hij eet. Als hij op straat iets opraapt en ik zeg \"af\": dan laat hij het ook onmiddellijk los. Fantastisch. Dat is een hele verademing. Bedankt nog eens dat we je altijd mogen advies vragen.
Hartelijke groeten en pootje van Seppe. Cindy
Eliza schreef op 24 juni 2016 om 5:21 pm
Roel, je hebt twee maanden geleden weer fantastisch geholpen met de dekking van Lady. Het was dan ook zo gepiept! Met als resultaat een prachtig nestje van zeven pups van Siddhy. Dank zij jou ervaring, kennis en prachtige dekreuen weer een aanwinst voor iedereen die gek is op het Kooikerhondje.
Nanna und Roderic schreef op 29 april 2016 om 7:44 am
Hello!

We bought a puppy whose father is from Altforsterhof, his mother is a dog belonging to Family Reefhuis (originating also from Altforsterhof I believe).

His name is Daffy (alias Daffy Duck) and he is now almost 5 months old.
He lives with us in Germany in a family with three children and a cat near Munich.

He is exactly the dog we dreamed of: a wonderful member of the family, he is healthy, loves to walk and play an exercise a lot, is friend with all other dogs in the neighbourhood and even can get along with our cat, he is easy to educate and such a dear dog. He sometimes barks but not to often. He can get very well along with children. He loves water an jumps into the tub whenever he can.
(Other than that he is the most beautiful dog and only Kooiker here and everyone we meet wants to know: Waht kind of dog is that? He is so beautiful!)
We are very happy with him!

Thanks to Family Reefhuis and Roel from Altforsterhof!!!
elise schreef op 20 maart 2016 om 3:56 pm
Hallo Roel en Angelina,
De pups van luna zijn naar de nieuwe baasjes. En ze zijn er superblij mee !!. Dit jaar hoop ik nog een keer langs te komen met Ayla. Een dochter van onze Tess en jullie tommy. Wat een prachtige, lieve en energieke pups waren het. En bedankt voor je begeleiding met de bevalling van onze tess. Je zei dat ik je altijd kon bellen, en dat heb ik ook gedaan midden in de nacht rond 03.00 uur !!! Geen probleem voor je. Het is fijn dat je op iemand met zoveel ervaring kunt steunen. Nogmaals bedankt !
Cindy Vermeulen-Severeijns schreef op 11 maart 2016 om 4:11 pm
We hebben onze puppy Seppe nu 5 weken en is nu 15 weken oud het is een schat van een dier. Zo veel vriendschap dat er van zo'n kleine puppy komt, ongelooflijk. Ben je een uur weg, of ben je 1 minuut weg, je wordt iedere keer weer uitbundig begroet precies of hij heeft je een dag niet gezien. hij is heel sociaal naar mensen, kinderen, baby'tjes en andere honden toe. Hij is al 1 keer naar de puppyschool geweest en kreeg voor de les  omdat hij zo leergierig is. Wij zijn heel blij dat we bij Roel en Angelina terecht gekomen zijn want daar hebben we een heleboel uitleg gekregen. Geen enkele vraag was hen te veel, dus als u een kooikerhondje wil, aarzel niet en steek uw licht eens op bij de Altforsterhof, u zal er geen spijt van krijgen. Roel en Angelina, nog eens bedankt voor al uw uitleg, goede raad en vooral dat we via Siddhi als papa en Yoica als mama een puppy hebben. Vriendelijke groeten en een dikke poot van Seppe. Chris en Cindy Vermeulen-Severeijns. Het is ook goed dat hij ons op de invoerregels heeft gewezen, 15 weken oud en met een enting tegen rabies. kortom  we zijn enorm blij met deze fokker.
Angelo Lemmens schreef op 9 januari 2016 om 7:11 pm
Beste Roel,

Wij vinden het kaai knap dat jullie de hondjes opvolgen die jullie plaatsen.
En wat iedereen zeker mag weten is dat jullie ook nog voor de hondjes klaarstaan als het misloopt.
Wij hopen dat julllie een geweldig baasje zullen vinden voor Skip.
Veel succes