Kooikers & Mini-Paarden

Nieuw Bericht / New message

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.234.208.66.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
119 berichten.
Cindy Vermeulen-Severeijns schreef op 11 maart 2016 om 4:11 pm:
We hebben onze puppy Seppe nu 5 weken en is nu 15 weken oud het is een schat van een dier. Zo veel vriendschap dat er van zo'n kleine puppy komt, ongelooflijk. Ben je een uur weg, of ben je 1 minuut weg, je wordt iedere keer weer uitbundig begroet precies of hij heeft je een dag niet gezien. hij is heel sociaal naar mensen, kinderen, baby'tjes en andere honden toe. Hij is al 1 keer naar de puppyschool geweest en kreeg voor de les  omdat hij zo leergierig is. Wij zijn heel blij dat we bij Roel en Angelina terecht gekomen zijn want daar hebben we een heleboel uitleg gekregen. Geen enkele vraag was hen te veel, dus als u een kooikerhondje wil, aarzel niet en steek uw licht eens op bij de Altforsterhof, u zal er geen spijt van krijgen. Roel en Angelina, nog eens bedankt voor al uw uitleg, goede raad en vooral dat we via Siddhi als papa en Yoica als mama een puppy hebben. Vriendelijke groeten en een dikke poot van Seppe. Chris en Cindy Vermeulen-Severeijns. Het is ook goed dat hij ons op de invoerregels heeft gewezen, 15 weken oud en met een enting tegen rabies. kortom  we zijn enorm blij met deze fokker.
Angelo Lemmens schreef op 9 januari 2016 om 7:11 pm:
Beste Roel,

Wij vinden het kaai knap dat jullie de hondjes opvolgen die jullie plaatsen.
En wat iedereen zeker mag weten is dat jullie ook nog voor de hondjes klaarstaan als het misloopt.
Wij hopen dat julllie een geweldig baasje zullen vinden voor Skip.
Veel succes
Sepp koren schreef op 4 januari 2016 om 8:02 pm:
Als wir uns für einen Hund entschieden haben fiel die Wahl auf einen holländischen Kooiker .
Nach längeren suchen von Kooiker Züchtern im in und Ausland fiel die Wahl auf den
Altforsterhof. Nach einen sehr freundlichen Telefongespräch setzte uns Roel auf die
Warteliste die Wartezeit verflog im nu da uns Roel immer mit Fotos der Welpen und
sehr vielen fachmännischen Tipps für die Zukunft mit unseren ersten Hund versorgte
Dann kam der Tag an dem wir unseren Welpen abholen dürften. Wir wurden sehr herzlich
empfangen und das Umfeld war auch perfekt soweit wir das beurteilen konnten. Wir können den Züchter nur mit besten gewissen weiterempfehlen und uns bei Ihnen herzlich bedanken

Mit grüssen aus Österreich Xaro Katja Natascha und sepp
Michael und Tanja schreef op 31 december 2015 om 3:00 pm:
Durch einen sehr glücklichen Umstand sind wir bei unserer langen Suche nach einem Kooiker auf den Altforsterhof gestoßen. Wir haben uns sofort auf den Weg um Altforsterhof gemacht. Nach dem klingeln wurden wir ganz herzlich von Angelien und Roel empfangen. Als die Zwischentür zum Büro aufging wurde uns ganz warm ums Herz. Soviele Kooiker und alle hörten nur auf ein Kommando...das von Roel. Bereits nach kurzer Zeit war uns klar, dass wir hier einen Züchter gefunden haben, der nicht nur fachlich super war, sondern durch seinen warmherzigen Umgang mit den Tieren uns erreicht hat. Wir wollten nur von hier einen Welpen haben. Und wir hatten Glück. Es dauerte nicht lange und wir konnten \"Lotte\" bekommen. Sie bereichert absolut unser Leben. Wenn viele Züchter ihre Hunde abgegeben haben, dann ist für viele das Kapitel beendet. Nicht bei den beiden, denn viele Fragen die danach aufkamen wurden durch einen guten Rat der beiden in die Tat umgesetzt. Wer also einen wirklich tollen Züchter sucht, der ist hier an der richtigen Adresse.

Vielen Dank euch beiden.....
Tanja, Michael und Lotte
Carla Jonk schreef op 26 december 2015 om 3:54 pm:
Beste Roel en Angelina, nadat wij na 9 maanden onze pup hebben moeten inslapen omdat wij met een broodfokker in zee waren gegaan, waren we onzeker geworden over de juiste fokker, nadat we bij jou met open armen waren ontvangen hebben we van jouw Linja onze hond Isa mogen ontvangen. Met alle begeleiding van jullie hebben we al bijna 4 jaar een prachthond waar wij altijd complimenten over krijgen en superlief tegen mensen en kinderen is, dankje wel voor al je aandacht en liefde voor ons en onze Isa.
Nicolette schreef op 23 december 2015 om 8:15 pm:
Zo,n maand geleden in contact gekomen met Roel en zijn prachtige honden. Na een kennismakingsgesprek werden we op de wachtlijst geplaatst en 2 weken geleden werd onze aanstaande pup Mika geboren. Wat wij ontzettend leuk vinden en waarderen is de betrokkenheid vanaf het moment dat we op de wachtlijst stonden, de bevalling van Romy en alle dagen daarna. Van dag tot dag worden we op de hoogte gehouden van de groei en de ontwikkeling. Wij ervaren Roel als een zeer bevlogen man met veel ervaring en liefde voor zijn dieren. Mika wordt onze eerste pup en het is een fijn idee dat er op de achtergrond iemand aanwezig blijft om onze vragen te beantwoorden. Wij verheugen ons zeer.
mireille de reuver schreef op 23 december 2015 om 7:34 pm:
Beste roel en Angelina,

Alweer bijna 7 jaar geleden dat wij ons geweldige kooikerhondje Mica bij jullie op gehaald hebben!!! Wat waren we enthousiast maar ook zo onzeker, ons eerste hondje! En hoe zou het allemaal verlopen ? Met de goede begeleiding en het leuke contact kan ik niet anders zeggen dat wij nu inmiddels samen met een kindje van 4 nog iedere dag genieten van onze geweldige Mica! Zelfs nu hebben wij nog wel eens vragen over bijvoorbeeld voeding en gedrag en zelfs nu nog worden wij goed geadviseerd! Ook is er onlangs een grote kooikerdag door jullie georganiseerd, alles was tot in de puntjes verzorgt en wat was het leuk om de pups uit het nest terug te zien!!! We kijken dan ook nu al uit na de volgende meet en greep!!!! 🙂
Jan Vaes schreef op 30 november 2015 om 8:29 pm:
Beste Roel en Angelina,

Jullie hebben een prachtige site met ontzettend nuttige info.
Wij zijn zeer geïnteresseerd in een pup van jullie.
Het is me niet helemaal duidelijk wanneer jullie een nieuw nest verwachten.
We zijn een gezin met 2 kinderen. Onze oudste zoon Robbe is 12 en autistisch. Cas is 7 en heel enthousiast. We weten ondertussen dat een kooikerreu ons gezin ideaal zou aanvullen.

Vriendelijke groeten en hopelijk tot gauw,

Jan Vaes
Hardveldstraat 6
3730 Hoeselt Belgie
0492/887110
Hans en Sonja van Schagen schreef op 8 november 2015 om 11:05 am:
Hallo Roel en Angeline,

Het is alweer een half jaar geleden dat wij Luca als pup bij jullie mochten ophalen. Zij is nu al een hele mooie en gezonde dame. Wij krijgen regelmatig leuke reacties van mensen in binnen en buitenland. Vaak wordt gevraagd waar wij zo\'n prachtige kooiker vandaan hebben. Wij maken regelmatig reclame voor jullie!

Groeten,
Hans en Sonja en een poot van Luca
Patrick van der Blij schreef op 31 oktober 2015 om 6:07 pm:
Hoi Roel en Angeline,

Het is bijna 5 jaar geleden dat ik met Djuna bij jullie aankwam om ze te laten dekken.
Ik voelde me meteen thuis en de dekking was een succes 5 pups en een zou er bij mij blijven (Levie)
Anderhalf jaar geleden is djuna nog eens gedekt met als resultaat 9 pups 5 reutjes en 4 teefjes.
Door jouw ingrijpen bij de geboorte heb je het leven van Mazzel kunnen redden,dit zal ik nooit vergeten.
Afgelopen week zijn de pups van Levie \'s eerste nestje naar de nieuwe baasjes gegaan .
Hoe de toekomst er uit gaat zien? Wie weet maar een ding is zeker als er nog een nestje komt wordt de moeder in altforst gedekt.

Bedankt voor de goede begeleiding.