Kooikers & Mini-Paarden

Nieuw Bericht / New message

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.235.179.111.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
123 berichten.
Familie De Block heeft geschreven op 19 augustus 2013 om 7:11 pm:
Beste Roel en Angeline,
Dankzij jullie hebben we een prachtig kooikerhondje Flor. Het was zeker de moeite waard om lang te wachten op een kooikerpuppy. Hoe jullie voor de hondjes zorgen is geweldig. Hoe we alles van dichtbij konden volgen ( van de zwangerschap tot de dag dat we Flor mochten komen ophalen) was een unieke ervaring. We gaan enorm goed zorgen voor Flor zodat jullie fier kunnen zijn. Alle dagen proberen we te genieten samen met Flor. Nogmaals enorm bedankt voor jullie goede zorgen en een dikke pot van Flor.

Familie De Block Erik, Karine, Guillaume en Thibault uit België.
Annelies heeft geschreven op 11 juli 2013 om 11:24 am:
Wij hebben op 4 mei jl. onze puppy Easy opgehaald in Altforst. Vanaf voor de geboorte tot heden hebben we heel veel informatie gekregen over de pups. Je hoeft niks te missen tijdens de weken dat de pups nog bij de moeder in Altforst zijn. Dagelijks (in het begin zelfs meerdere keren per dag) word je op de hoogte gehouden van hoe het met het jonge spul gaat. Ook de niet leuke zaken zoals bijv. het overlijden van een pup wordt gedeeld. De puppydagen waren super en naast gezellig ook weer heel informatief. Eenmaal bij ons thuis heeft Easy het gelijk goed gedaan. Ze heeft \'s nachts niet gehuild en naar ik heb begrepen, heeft geen enkele pup uit hetzelfde nest aanpassingsproblemen gehad. We genieten elke dag van haar en kunnen niet anders zeggen dat wij Roel en Angelien aan iedereen kunnen aanbevelen die op zoek is naar een Kooikerhondje. Dit is echt een goed en betrouwbaar adres!
Chris en Omer Debecker heeft geschreven op 12 mei 2013 om 10:20 am:
Eindelijk was het zover, op 10 mei konden we onze pup Flora ophalen. Het was voor ons een overgetelijke dag. De thuiskomst is goed verlopen en de pup past zich snel aan, ze loopt achter me aan naar buiten om haar plasje te doen. \'s Nachts slaapt ze als een roosje, geen gehuil en zal zich snel thuis voelen. Flora is prima gesocialiseerd en een pienter meisje. Bedankt voor jullie goed zorgen aan de pups. Groeten vanuit een regenachtig België.
sue allard heeft geschreven op 20 april 2013 om 12:54 am:
am looking for a female kooikerhondje pup to import to canada
are you expecting a nest this year?
want show quality/breeding bitch
please let me know if you can help me
thank you
Chris en Omer Debecker heeft geschreven op 18 april 2013 om 8:38 am:
Hallo Angelien en Roel, tijdens de tweede puppy-dag waren we verbaasd te zien, hoe snel zo een pup groeit. Onze kleine Flora (1m oud) leekt al een \'echt hondje\', zo perfect! Een willetje heeft ze, net zoals haar mams.
We kijken vol ongeduld uit naar 27 april ... want dan zien we onze kleine meid terug.
Vele groeten en bedankt voor jullie goede zorgen aan de pups en hun nieuwe baasjes.
Ron en Arrienne heeft geschreven op 2 april 2013 om 9:06 am:
Hallo Roel en Angelien,

Niet alleen via facebook, de website en hyves veel informatie over het ras en hoe te handelen bij het opvoeden van een pup, maar ook veel informatie tijdens de (in onze ogen zeer geslaagde) puppydag. Werkelijk uniek hoe jullie met de honden omgaan, hoe lief en mooi de honden zijn. Erg leuk om te knuffelen met onze nieuwe huisgenoot, veel bruikbare informatie (zelfs de vragen die gesteld werden daarna verwerkt in een facebook update). Helemaal top!
Elke dag weer vol verwachting kijken op facebook of er een update is van Rico, zijn broer Merlijn, halfbroertjes en zusjes en zijn grote (honden)familie! We kunnen niet wachten tot de volgende puppydag!

Ron en Arrienne
Roelie heeft geschreven op 1 april 2013 om 5:33 pm:
Even laten bezinken. De puppydag was geweldig. Fijn om de mooie puppies te zien in hun omgeving en de zorg en liefde die ze krijgen van Roel en Angeline. De nieuwe eigenaren werden goed ontvangen en voorgelicht. Top
Rob en Conny Schepers heeft geschreven op 31 maart 2013 om 10:09 am:
Beste Roel en Angelien,
We hebben gisteren een geweldige middag gehad op de puppy-dag. Uniek, dat jullie zoiets organiseren.
We vinden het een zeer orgineel idee om op kraamvisite te gaan bij je toekomstige huisdier, in ons geval Kaya, het hondje van onze dochter. Je kunt echt zien hoe de pups verzorgd worden (top), in wat voor omgeving ze opgroeien (liefdevol) en wat er komt kijken bij het fokken van honden als je het goed wilt doen.
Tel daarbij op dat de catering ook dik in orde was,dan snap je dat we uitkijken naar de volgende puppydag.
Omer en Chris Debecker heeft geschreven op 30 maart 2013 om 9:54 pm:
Een puppy-dag?? Nog nooit eerder van gehoord ...
Vol verwachting reden we 2 uurtjes richting Altforst ... nieuwsgierig als jonge ouders stonden we met de camper al een uurtje op voorhand bij de fam. Steenhuis voor de deur.
We werden hartelijk ontvangen, maakten kennis met de andere toekomstige pupeigenaars en genoten van de gezelligheid, gastvrijheid en het lekkere eten.
De eerste knuffelmomenten met je eigen pup, dat is onvergetelijk. Als ik zo rond me keek, had ik er een goed gevoel bij ... de pups krijgen allemaal een warm nest ... zoveel tederheid en liefde. Geluk is wel degelijk te koop.
Hartelijk dank aan Roel en Angelien, jullie zijn kanjers! We kijken uit naar de volgende puppy-dag!
Eline Willems heeft geschreven op 30 maart 2013 om 9:15 pm:
Beste Roel en Angelien,
Wat kan ik van jullie zeggen? Dat jullie betrokken, eerlijk, moedig en doortastend zijn. Dank jullie wel voor het persoonlijk medeleven in onze gezinssituatie. We konden er vandaag niet bij zijn; maar we hebben als voltallig gezin genoten van de foto\'s die jullie gestuurd hebben van onze pup.
Khyra wordt ineens werkelijkheid voor ons. Het verlangen om haar vast te houden wordt daardoor wel groter.
Hartelijke groet,
Jos, Eline, Amber en Myrthe Willems