Kooikers & Mini-Paarden

Nieuw Bericht / New message

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 18.206.13.203.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
127 berichten.
Roelie schreef op 1 april 2013 om 5:33 pm
Even laten bezinken. De puppydag was geweldig. Fijn om de mooie puppies te zien in hun omgeving en de zorg en liefde die ze krijgen van Roel en Angeline. De nieuwe eigenaren werden goed ontvangen en voorgelicht. Top
Rob en Conny Schepers schreef op 31 maart 2013 om 10:09 am
Beste Roel en Angelien,
We hebben gisteren een geweldige middag gehad op de puppy-dag. Uniek, dat jullie zoiets organiseren.
We vinden het een zeer orgineel idee om op kraamvisite te gaan bij je toekomstige huisdier, in ons geval Kaya, het hondje van onze dochter. Je kunt echt zien hoe de pups verzorgd worden (top), in wat voor omgeving ze opgroeien (liefdevol) en wat er komt kijken bij het fokken van honden als je het goed wilt doen.
Tel daarbij op dat de catering ook dik in orde was,dan snap je dat we uitkijken naar de volgende puppydag.
Omer en Chris Debecker schreef op 30 maart 2013 om 9:54 pm
Een puppy-dag?? Nog nooit eerder van gehoord ...
Vol verwachting reden we 2 uurtjes richting Altforst ... nieuwsgierig als jonge ouders stonden we met de camper al een uurtje op voorhand bij de fam. Steenhuis voor de deur.
We werden hartelijk ontvangen, maakten kennis met de andere toekomstige pupeigenaars en genoten van de gezelligheid, gastvrijheid en het lekkere eten.
De eerste knuffelmomenten met je eigen pup, dat is onvergetelijk. Als ik zo rond me keek, had ik er een goed gevoel bij ... de pups krijgen allemaal een warm nest ... zoveel tederheid en liefde. Geluk is wel degelijk te koop.
Hartelijk dank aan Roel en Angelien, jullie zijn kanjers! We kijken uit naar de volgende puppy-dag!
Eline Willems schreef op 30 maart 2013 om 9:15 pm
Beste Roel en Angelien,
Wat kan ik van jullie zeggen? Dat jullie betrokken, eerlijk, moedig en doortastend zijn. Dank jullie wel voor het persoonlijk medeleven in onze gezinssituatie. We konden er vandaag niet bij zijn; maar we hebben als voltallig gezin genoten van de foto\'s die jullie gestuurd hebben van onze pup.
Khyra wordt ineens werkelijkheid voor ons. Het verlangen om haar vast te houden wordt daardoor wel groter.
Hartelijke groet,
Jos, Eline, Amber en Myrthe Willems
Milou schreef op 30 maart 2013 om 8:56 pm
Vandaag een erg leuke puppydag gehad! We hebben lekker kunnen knuffelen met onze eigen pups en het eten en de soep waren super goed verzorgd. Erg leuk om ook te zien waar de andere pups heen gaan en iedereen te leren kennen.
Het word voor mij mijn eerste hond en heb erg getwijfeld aan het ras wat ik wilde, en waar ik hem wilde aanschaffen. Want er zijn nogal verschillende tussen een echte fokker die weet waar hij/zij mee bezig is en iemand die zomaar een nestje heeft gekregen en deze op marktplaats zet of veel erger, een broodfokker! Maar ja aan een goede fokker zitten ook kosten verbonden! Ik ben dus bij een paar nestjes gaan kijken van marktplaats en merkte dat dit toch niet goed aanvoelde, de eerste weken van de pup en de gezondheid van ouders is gewoon ontzettend belangrijk! Toen ik echter voor het eerst in Altforsterhof aankwam hadden mijn moeder en ik gelijk het gevoel dat we in een warm bad belandde! Alles klopte, vrolijke kooikertjes(totaal niet eenkennig maar super blij je te zien, wat niet echt kooiker eigen is!) en fokkers die echt weten waar ze mee bezig zijn. Omdat het mijn eerste hond is en ik van mezelf niet heel assertief ben aangelegd gaf Roel gelijk al aan dat we hier samen aan zouden gaan werken, wat mij erg geruststelde. Angelien maakte gaf ons met veel liefde informatie over Hussel, de moederhond wat erg leuk was. Ook lieten Roel en Angelien ons de minder leuke kanten van het werk zien(beschadigde geslachtsdelen door overmatig likken van de moeder), niets werd verborgen of verbloemd. Ik zag in redelijk korte tijd echt hoeveel werk ze eraan hebben maar met hoeveel liefde ze dit doen.
Ik ben ontzettend blij dat ik uiteindelijk hier terecht ben gekomen want het geeft me echt het vertrouwen dat ik de beste start krijg met mijn pup, en als er onverhoopt toch iets misgaat geven Roel en Angelien nog steeds graag hulp en advies.

Sorry voor het lange verhaal!

Groetjes Milou
Bart en Ilse schreef op 30 maart 2013 om 5:44 pm
Vandaag was een zeer geslaagde puppydag. Veel informatie, lekker knuffelen met ons nieuwe maatje. Een tas vol met voer en spullen voor onze Tommie. Er was zelfs gezorgd voor soep, broodjes en lekkernijen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Over twee weken weer een puppydag, ik kijk er nu al naar uit!!
Sandra en Guy schreef op 28 maart 2013 om 2:25 pm
Nog 4 weken wachten en we mogen onze nieuwe pup ophalen !
Het is een hele geruststelling om te zien hoe jullie àlles maar dan ook àlles doen voor de moeders en hun pups. En de vele informatie die we krijgen is echt fantastisch,dat is lang niet overal zo !
We kijken heel erg uit naar de puppydag ,tot zaterdag !
marja schreef op 26 maart 2013 om 5:25 pm
Hallo Roel en Angelien,

Als de pups van Roosje ook maar iets van het karakter en zachtheid hebben van Ziva, geboren op 2 december 2010 en uiteraard dochter van Roosje, dan hebben de nieuwe eigenaars er een prachthond aan. Een maatje voor het leven waar je alleen maar van kan genieten.

Groetjes,
Marja uit Nieuwegein
susanne Voesten schreef op 15 februari 2013 om 9:02 am
Goede morgen,

Wij zijn op zoek naar een kooikerpup begin juli. In 2004 hebben we een kooiker gehad en zij is helaas overleden in 2009. Hier hebben we heel veel verdriet van gehad en nu zijn we weer enthousiast om een pup een geweldig thuis te bieden. Mijn vraag is dan ook ofdat er bij jullie nog pups geboren worden rond mei. Wij zijn lid van de kooikervereniging.

Met vriendelijke groeten,
Susanne Voesten
Yuri schreef op 17 december 2012 om 7:28 pm
Hello

I am seeking such nice puppies to buy. Pls anvice me on the price for one .
- must be she.
But I am allergic against dogs hair or dundraff. What can you say about Koiker hound in this regard?

Pls reply soonest to aaatrans at i.ua
TIA