Kooikers & Mini-Paarden

Nieuw Bericht / New message

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.235.179.111.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
123 berichten.
Milou heeft geschreven op 30 maart 2013 om 8:56 pm:
Vandaag een erg leuke puppydag gehad! We hebben lekker kunnen knuffelen met onze eigen pups en het eten en de soep waren super goed verzorgd. Erg leuk om ook te zien waar de andere pups heen gaan en iedereen te leren kennen.
Het word voor mij mijn eerste hond en heb erg getwijfeld aan het ras wat ik wilde, en waar ik hem wilde aanschaffen. Want er zijn nogal verschillende tussen een echte fokker die weet waar hij/zij mee bezig is en iemand die zomaar een nestje heeft gekregen en deze op marktplaats zet of veel erger, een broodfokker! Maar ja aan een goede fokker zitten ook kosten verbonden! Ik ben dus bij een paar nestjes gaan kijken van marktplaats en merkte dat dit toch niet goed aanvoelde, de eerste weken van de pup en de gezondheid van ouders is gewoon ontzettend belangrijk! Toen ik echter voor het eerst in Altforsterhof aankwam hadden mijn moeder en ik gelijk het gevoel dat we in een warm bad belandde! Alles klopte, vrolijke kooikertjes(totaal niet eenkennig maar super blij je te zien, wat niet echt kooiker eigen is!) en fokkers die echt weten waar ze mee bezig zijn. Omdat het mijn eerste hond is en ik van mezelf niet heel assertief ben aangelegd gaf Roel gelijk al aan dat we hier samen aan zouden gaan werken, wat mij erg geruststelde. Angelien maakte gaf ons met veel liefde informatie over Hussel, de moederhond wat erg leuk was. Ook lieten Roel en Angelien ons de minder leuke kanten van het werk zien(beschadigde geslachtsdelen door overmatig likken van de moeder), niets werd verborgen of verbloemd. Ik zag in redelijk korte tijd echt hoeveel werk ze eraan hebben maar met hoeveel liefde ze dit doen.
Ik ben ontzettend blij dat ik uiteindelijk hier terecht ben gekomen want het geeft me echt het vertrouwen dat ik de beste start krijg met mijn pup, en als er onverhoopt toch iets misgaat geven Roel en Angelien nog steeds graag hulp en advies.

Sorry voor het lange verhaal!

Groetjes Milou
Bart en Ilse heeft geschreven op 30 maart 2013 om 5:44 pm:
Vandaag was een zeer geslaagde puppydag. Veel informatie, lekker knuffelen met ons nieuwe maatje. Een tas vol met voer en spullen voor onze Tommie. Er was zelfs gezorgd voor soep, broodjes en lekkernijen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Over twee weken weer een puppydag, ik kijk er nu al naar uit!!
Sandra en Guy heeft geschreven op 28 maart 2013 om 2:25 pm:
Nog 4 weken wachten en we mogen onze nieuwe pup ophalen !
Het is een hele geruststelling om te zien hoe jullie àlles maar dan ook àlles doen voor de moeders en hun pups. En de vele informatie die we krijgen is echt fantastisch,dat is lang niet overal zo !
We kijken heel erg uit naar de puppydag ,tot zaterdag !
marja heeft geschreven op 26 maart 2013 om 5:25 pm:
Hallo Roel en Angelien,

Als de pups van Roosje ook maar iets van het karakter en zachtheid hebben van Ziva, geboren op 2 december 2010 en uiteraard dochter van Roosje, dan hebben de nieuwe eigenaars er een prachthond aan. Een maatje voor het leven waar je alleen maar van kan genieten.

Groetjes,
Marja uit Nieuwegein
susanne Voesten heeft geschreven op 15 februari 2013 om 9:02 am:
Goede morgen,

Wij zijn op zoek naar een kooikerpup begin juli. In 2004 hebben we een kooiker gehad en zij is helaas overleden in 2009. Hier hebben we heel veel verdriet van gehad en nu zijn we weer enthousiast om een pup een geweldig thuis te bieden. Mijn vraag is dan ook ofdat er bij jullie nog pups geboren worden rond mei. Wij zijn lid van de kooikervereniging.

Met vriendelijke groeten,
Susanne Voesten
Yuri heeft geschreven op 17 december 2012 om 7:28 pm:
Hello

I am seeking such nice puppies to buy. Pls anvice me on the price for one .
- must be she.
But I am allergic against dogs hair or dundraff. What can you say about Koiker hound in this regard?

Pls reply soonest to aaatrans at i.ua
TIA
Anne-Karin Nilsen heeft geschreven op 12 oktober 2012 om 10:11 pm:
Hello
Hope it is going good with you 🙂 We have think of a weekend in Holland soon, and want to see you and your familiy on two and four legs :)) .
Femke is sending regards, she is a good horse :))

kind regards
Anne-Karin and familiy in Norway
Van Berenschot heeft geschreven op 16 augustus 2012 om 10:39 am:
We genieten nog alle dagen van onze Max, hij is inmiddels 12 jaar oud en kern gezond.
We zullen binnekort een paar foto\'s opsturen.
Groetjes uit Brabant
Emily Buettner heeft geschreven op 17 april 2012 om 4:54 am:
Good day,
I have just spent the evening reading your website. While I don\'t speak Dutch, what I was able to read I found wonderfully informative. I found your website as a link through Rosewood Kennels\' website. I am very interested in this breed. I live in Seattle, WA, and I am finding that it is very difficult to come by this breed in the states. It is clear to me that it is a very special breed. I wonder about how long of a wait one would expect for one of your beautiful puppies? I am also curious as to what is the current asking price for this breed? I am sure that given how rare and special these dogs are that they come at a high cost... I am currently looking at rescues and shelters to find a companion, and there are certainly many sweet and loving dogs out there in desperate need of a home, but I am very attracted to the size and personality of the Kooikers. It is clear to me by your website that you are very passionate about your global family of dogs, and I hope to get the opportunity to visit your establishment... I look forward to hearing from you.
Warmly,
Emily
cind van reisen heeft geschreven op 11 maart 2012 om 12:39 pm:
bedankt voor de gezellige puppydag
groetjes